tirsdag 23. desember 2014

Høgspentlinja (Gruppe D)

Sprekingen Daniel vil garantert bli
viktig for dette laget!
Lagnavn:
Høgspentlinja

Spillere:
Espen Skarbø (Lagleder)
Håvard Rødal
Erlend RødalMark Aure
Benjamin Ferstad
Ole-Kristian Haukeberg
Magnus Lundbø
Morten Haukeberg
Daniel Haavoll
Oscar Ulvestad



Høgspentlinja er blitt et fast inventar på grendacupen, og i år som i fjor stiller de mannsterke opp med en solid tropp. Troppen består av blandet drops, med svært få aktive per dags dato, men mange tidligere aktive.

Målvakten på dette laget er solide Espen Skarbø. Med sin erfaring er InsideMan trygg på at laget er i trygge hender hva gjelder målvaktspillet.




I forsvarsrekka er Håvard Rødal en klar kandidat til å ta kapteinsrolla og styre sine tropper. Det største spørsmålet som stilles er om han klarer å holde temperamentet i orden. Dersom han plutselig ryker på en utvisning, og laget må spille 3 mot 4, vil de sannsynligvis slippe inn et stort antall mål.

Ved sin side er det flere spillere som kan gjøre en god jobb. Mark Aure med sin løpsstyrke og Erlend Røldal med sitt duellstyrke. Benjamin Ferstad vil vel også figurere i forsvar, så får vi for Høgspentlinjas del håpe at han kun spiller i de kampene de leder med et par-tre mål!

InsideMan velger å sette en pekefinger på det offensive. Det dette laget mangler, i år som i fjor, er en målscorer. Ole-Kristian Haukeberg, Magnus Lundbø og Morten Haukeberg er kapabel til å score noen mål, men vi ser ikke helt den spilleren som kan score de nødvendige målene som et lag trenger om ambisjonene er å gå helt til topps. Daniel Haavoll kan nevnes, men kan han være det Høgspentlinja har savnet de siste årene? Med sin militære yrkeserfaring skal det hvertfall ikke stå på innsatsen. Om teknikken spiller på lag, er dette en farlig spiller som kan avgjøre kamper i høgspentlinja sin favør.


Høgspentlinja kan absolutt være med å kjempe om å komme seg videre til en kvartfinale.
Likevel tror InsideMan at når tempoet skrues opp et par hakk, er det flere på laget som kommer til å slite med å henge med i svingene.

Vi ønsker Høgspentlinja velkommen til gomerhuset 2. juledag!

InsideMan-Grendacup

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar