tirsdag 23. desember 2014

Brusdal (Gruppe D)


En smørblid Asgeir, som alltid!
Lagnavn:
Brusdal

Spillere:
Anders RødstølReidar Rødstøl
Jan Kristian Behrentz
Asgeir Behrentz
Ørjan Tinnen
Peter Maina
Lasse Molnes


Brusdal stiller igjen lag, og laget som har det som sin hjertesak å få lagt E39 til motsatt side av fjellet, stiller mannsterk også i år.


Evigunge Reidar Rødstøl vil vokte buret. Han fylte i år 56 år, og at han velger å stille opp på cup må sies å være ikke annet enn særdeles imponerende! Han ble for 2 år siden kåret til turneringens beste keeper, og en skal ikke se bort i fra at det samme også skjer i år.

I forsvar vil Anders Rødstøl få en stor oppgave. Han er en god spiller, så spørsmålet må stilles om hvem som skal supplere han når kampene blir lange og laget trenger utskiftninger. Jan Kristian er også solid defensivt, så spørs det om trønedern Ørjan Tinnen blander ut kaffen sin på morgenkvisten, eller om han har 100% fokus på cup og velger den alkoholfrie varianten.

Videre har de også offensive kvaliteter i kenyanske Peter Maina, samt Asgeir Behrentz. Spesielt Peter Maina skal bli et gledelig innslag å følge, og at han velger å tilbringe 2. juledag på gomerhuset er hyggelig å høre!

Ellers vet InsideMan at denne gjengen bruker å trene jevnlig i idrettshallen til Borg fhs, og det relasjonelle samspillet burde dermed være i orden!

InsideMan gleder seg til å se laget på parketten, og ønsker de samtidig hjertelig velkommen på cup!

InsideMan-Grendacup



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar