tirsdag 23. desember 2014

Brochester (Gruppe C)


Lagnavn:
Lagleder Slettedal i ekte Ronaldo-stil!
Brochester

Spillere:
Emil Slettedal (lagleder)
Tor Arild Asbjørnsen
Bjørnar Fylling
Kristian Longva
Ole Andrè Særsten
Ole Kristian Uhlen
Marton Leine
Ørjan Tryggestad



Det er gledelig å se at Brochester stiller lag i år igjen. Noen utskiftninger er det, men stammen i laget er beholdt og her er det en fin miks mellom aktive fotballspillere, tidligere aktive fotballspillere, og spillere som begrenser seg til å spille fotball en gang i året.



Bakover på banen er det naturlig å tenke seg en forsvarslinje med Emil, Kristian og Ole Andre.
Emil er aktiv for Skodje IL, og med sine hyppige turer på pulsen burde den fysiske formen være på plass. Likevel frykter InsideMan at fokuset har vært på sommerkroppen 2015, og ikke på utholdenhetstrening spesifikt rettet mot denne turneringen.
Kristian figurerte over flere år som midtstopper på Skodje sitt A-lag så han burde kunne dra frem noen gamle kunster og holde god orden bakover.
Ole Andre Særsten har også tidligere vært aktiv, og om han har holdt formen ved like så har han absolutt grunnferdighetene i orden til å kunne bidra for laget!

Fremover på banen er det flere som har holdt seg unna fotballbanen en god stund.
Ole Kristian, Marton og Ørjan har tidligere vært gode spillere. Likevel vi må tilbake til det herrens år 2005 for å finne siste sesong de var aktive. Vi frykter det har blitt litt vel mye piker, vin og sang siden den tid, og at dette har gått utover fotballferdighetene. Om de likevel klarer å børste støv av gamle kunster, er trioen absolutt kapabel til å score noen mål!

Så har vi de to siste spillerene for dette laget. Tobben og Bjørnar må nok finne seg i å havne i kategorien som benkevarmere, og de har nok ikke spilt fotball siden forrige grendacup! Likevel imponerte Tobben mange i fjor med sin voldsomme innsats og kompromissløse stil, og InsideMan håper å se den samme innsatsen i år. Bjørnar deltar på sin første turnering, og selv om han ikke er den mest aktive fotballspilleren, så er Bjørnar en å regne med i krigen. Vi er sikker på at hvertfall innsatsen og viljen så absolutt er på plass, selv om ferdighetene ikke står helt i stil.

Vi ønsker Brochester lykke til, og velkommen på cup!

InsideMan-Grendacup


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar