mandag 22. desember 2014

De utvalgte (Gruppe B)

Disse gutta har nok fotballrelasjonene i orden!
Lagnavn: De Utvalgte

Spillere:
Håkon Bjørdal Leine
Marius Waagan
Anders Waagan
Ola Gisnås
Adrian Ytrelid
Parfait Bizoza
Toralv Opsal


Neste lag ut er det yngste laget under cupen, men kanskje det laget som vi har størst forventninger til. Litt usikkerhet er det enda til hvordan troppen blir seende ut til slutt.
Det ryktes at laget er svært aktiv på overgangsfronten, representert ved agent Jim Solbakken.






Dette er et lag med svært mange gode fotballspillere som holder et høyt nivå.
Vi har solide forsvarspillere som Ola Gisnås, Adrian Ytrelid og Parfait Bioza, der alle tre er meget gode, kjappe futsalspillere som kommer til å springe fra mange slitne ben på parketten.

I angrep har laget målfarlige tekniske spillere som kommer til å lage mye trøbbel for motstanderlagene.
Håkon Bjørdal Leine var i år på tross av sin unge alder en av A-lagets viktigste spiller. Det ryktes at han snuser på en overgang oppover i divisjonene, og mange lag både lokalt og regionalt sies å være interessert i den kjappe høyrevingen!
Brødrene Waagan er to svært lovende tekniske spillere, som tar store steg hvert år. Begge har potensialet til å nå veldig langt innen fotballen.

Om en i tillegg supplerer med Toralv Opsal i mål, et stort idrettstalent fra Nes ved Stette, er dette et komplett lag uten noen tydelige svakheter.

Likevel er det enkelte utenomsportslige momenter som kan hindre dette laget fra å gå helt til topps.
Første kampen er så tidlig som 09:20. Det vil ikke være århundrets overraskelse om halve laget forsover seg til første kamp. Kjenner vi laget rett så er det FIFA, Brus og Potetgull som kommer til å stå på menyen kvelden og natten før grendacupen. At Håkon Leine og de øvrige lagkameratene klarer å legge seg tidlig nok til å stille klar til cup dagen etter, får vi kun svar på 2. juledag! 

Uansett er vi svært spent på å se hva dere har å by på i år. Med tanke på lagnavnet har de om ikke annet selvtilliten i orden. Velkommen!


InsideMan-Grendacup



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar