mandag 22. desember 2014

Gamleskulen FK (Gruppe B)

Lagnavn:
Her var du brillefin, Thomas!
Gamleskulen FK

Spillere:
Thomas Honningdal
Ola Blindheim
Fredrik Drabløs
Magnus Rossvoll
Halvard Nordvik
Erlend Streitlien
Gavin «Drabløs»


Gamleskulen fra Glomsetbygda er fast inventar på den tradisjonsrike cupen, og ei heller i år har påmeldelsen latt vente på seg! At det kan være en utfordring å skrape sammen nok spillere fra den avsidesliggende bygda er nok ingen underdrivelse, Spesielt siden grenda ligger i utkantstrøket av den folksomme metropolen Skodje. 




Laglederen for dette laget er Thomas Honningdal, som i sine yngre dager var en lovende fotballspiller med gode touch og øye for mål. Han har levert gode bidrag for Skodje sitt A-lag også de siste årene, men da mest i form av god mat på diverse sammenkomster for A-lagsgutta! Uansett, at han kan vise takter på gammel finesse er det ingen tvil om, og med sine sleipe dragninger og solide skudd kan han fort skyte Glomsetgjengen videre fra gruppespill!
Videre har vi de samme, faste spillerne som etterhvert også kanskje har opparbeidet seg litt samspill og forståelse seg i mellom på parketten. Fredrik Drabløs er beinhard å møte i dueller, og Magnus Rossvoll eller Halvard Nordvik lar seg heller ikke vippe av for noen susende taklinger eller fysisk spill.

Erlend Streitlien spilte også tidligere aldersbestemt fotball i skodjebygda, men om han har hatt på seg fotballsko ved andre anledninger enn grendacup de siste årene stilles det tvil til. Godeste Erlendinho må nok opp noen hakk og finne tilbake til gamle takter dersom laget skal drasse med seg pokalen hjem til det som for oss andre bare er en hektisk og krokete passasje videre til ferga som bringer oss over fjorden.

Pekefingeren fra Inside-Mans del settes i den defensive delen av spillet. Laget har offensive fibre i hver eneste spiller, men defensivt vil de slite dersom de ikke har noen gode taktikker på lur. Lagleder Thomas må nok se til Mourinho sin kyniske stil tilbake til en vårdag på Anfield i April, dersom laget skal hindre baklengs og samtidig kunne ta med seg 3 poeng fra kampene i gruppespillet.

Vi ønsker med dette Gamleskulen hjertelig velkommen på cup! Vi minner samtidig om at de må huske og kjøre kolonne med traktor i front, dersom brøytebilen har latt det gå i glemmeboka at der faktisk også går en vei på sørsiden av Hautua og E39.


InsideMan-Grendacup



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar