tirsdag 23. desember 2014

Liaslummen (Gruppe C)

At lagleder Hjelvik er fotogen er det ingen tvil om!
Lagnavn:
Liaslummen


Spillere:
Eirik Hjelvik (Lagleder)
Brede Waag
Tobias Sortehaug
Bjørnar Aure
Andrè Willumsen
Frank Ytterdal
Mikal Skodjereite

Fjorårets gullvinner går også i år for den gjeveste pokalen. Et par utskiftninger fra fjorårets lag, og InsideMan er spent på hvordan laget kommer til å hevde seg i år.

Litt om spillerne på dette laget:
Brede Waag eller Bjørnar Aure vil sannsynligvis bytte på rollen som keeper. For førstnevnte sin del, begynner nok å bli lenge siden han stod i mål sist. Til gjengjeld husker han nok fortsatt mye av keeperkunsten etter opphold både på Brattvåg sitt a-lag, samt skøye sin førstekeeper i mange år. Likevel er det såpass lenge siden han sist stod i mål, at InsideMan forventer minst èn keepertabbe fra Waag i år!
Bjørnar Aure trives nok i utgangspunktet best som en defensiv brikke lengre frem på banen enn som keeper, men etter utallige skader i forbindelse med innefotballen, har Bjørnar konkludert med at det tryggeste er å holde seg unna spill på disse cupene. Kneet til Bjørnar liker nemlig ikke innefotball, og har dessverre ødelagt mye av hans fotballkarriere. Det blir spennende å se hvordan Bjørnar klarer seg på keeperplassen, og uansett er det gledelig at han velger å spille litt ball 2. juledag også han!

TV2s Eirik Hjelvik var meget god for Liaslummen i fjor, men har langt i fra like mye fotball i beina i år som han hadde gjennom 2013. InsideMan er spent på om nevnte Hjelvik kan bidra like mye for laget i år, eller om også andre må stå ekstra fram når kampene blir lange og beina blir tyngre! 

Tobias Sortehaug er en type spiller som også betyr mye for dette laget. Han er ekstremt god èn-mot-èn på parketten, har et lavt tyndepunkt og er kvikk i beina. Dette er gode kriterier for å lykkes i futsalsjangeren.

Andre Willumsen har vært nærmest en kasteball i grendascup-sirkuset, og har figurert for snart en tredjedel av alle lagene som har vært påmeldt noen gang. I år har han atter en gang funnet seg nytt lag, som spiller på Liaslummen! Andrè har i en årrekke vært en god innespiller, og kommer garantert til å bidra med mye for sitt nye lag!

Ellers er det gledelig å se at både Frank Ytterdal og Mikal Skodjereite har signert overgangspapirene, og InsideMan gleder seg til å se om de fortsatt har fotball i beina etter mange år i de yngre klasser i skodjefotballen.

InsideMan-Grendacup ønsker Liaslummen hjertelig velkommen! 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar