onsdag 10. desember 2014

Centrumsjuvelene (Gruppe A)

Hogne satser på at Centrumsjuvelene er bedre
enn favorittlaget hans
Lagnavn: Centrumsjuvelene

Spillere:
Hogne Waag (Lagleder)
Yngve Løvold
Geir Helge Løvold
Anders Hessevik
Ola Gjersdal 
Vegard Hjelvik 
Lennart Tetlie


Centrumsjuvelene er alltid ute etter å gjøre en god figur, og også i år ser de ut til å gå for gull.
I forhold til stjernespillerne på dette laget, er Vegard Hjelvik utvilsomt viktig å trekke fram. En viktig defensiv brikke i dette laget, og scorer også noen mål. Insidemans stalltips er at han blir å se på papiret når årets lag skal bestemmes.





Lennart Tetlie er også en viktig spiller for dette laget, men har vært skadeplaget i flere måneder. Formen til meglergutten med colgate-smilet er nok dermed så som så. Det hjelper vel heller ikke på at han er glad i å forspise seg på både pinnekjøtt og julepølser i dagene før cup.

Eldste blad Løvold vil etter alle solemerker figurere i mål, og med snekkerhånd er han vel klar for å redde både 3 og 4 baller som kommer hans vei. Videre så har vel Geir Helge Løvold pent sagt aldri vært noen fotballspiller, og kan vel i beste fall beskrives som en benkevarmer for dette laget. Han har de seneste ukene kontaktet InsideMan flere ganger daglig for å få forandret sporten som utøves 2. juledag, til volleyball. Her hadde han nemlig hevdet seg langt, langt bedre. InsideMan vil selvfølgelig aldri la seg overtales, tradisjon er tradisjon!


Spillere som Hogne Waag, Anders Hessevik og Ola Gjersdal har ved tidligere anledninger klart seg greit på parketten, og nøkkelen for Centrumsjuvelene vil være å holde en streng defensiv struktur slik at de ikke blir tatt på feil fot av unge, hurtige motstandere. Klarer de det, vil veien til sluttspill være mulig.

Et lite varsko til Geir Helge vil være at han må konsentrere seg om det som skjer på banen når han først er der, og heller vise frem sine nyeste tatoveringer til etter kampene er ferdigspilt. Han er i tillegg ute etter stadig nye likes og follows på instagram, og InsideMan lovet å reklamere for brukernavnet som er «geggen89». Del gjerne ut en like eller 2 om dere er på nevnt sosialt medium!

Lykke til, og velkommen til Gomerhuset 2. Juledag!

Grendacup-InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar