onsdag 10. desember 2014

Lokomotiv Tanken (Gruppe A)

Lagnavn: Lokomotiv Tanken

Spillere:
Keeper-Are er er klar for cup!
Christoffer bårdsgjære (Lagleder)
Kimmen eide
Dag Indreeide
Eirik Torset
Øyvind Blindheim
Petter Leon Valde
Marius Godø
Magnus Antonsen
Simon Mørk Pedersen
Are Kvalsvik

Første lag ut i den tradisjonelle lagpresentasjonen er en gjeng fra Valle. Det er tydelig at Christoffer Bårdsgjære har gjort alt i sin makt for å signere fotballspillere han tror kan bidra fra skyggesiden av Skodje kommune. At det kan være en utfordring er vel ingen overdrivelse, men av frykt for represalier kommenteres ikke dette ytterligere.

Laget består av en god samling fotballspillere- samt sparkere.
I Are Kvalsvik og Dag Indreeide har laget kanskje de to beste keeperne samlet på et lag, og hvem av de som skal få det ærefulle oppdraget med å vokte buret gjenstår og se. Uansett er vi trygg på at keeperplassen er i trygge hender!


I forsvar regner vi med at Petter Leon Valde blir sjefen, og ved sin side kan både Øyvind Blindheim, Marius Godø og Eirik Torset gjøre en god jobb. Dette forsvaret blir ikke enkelt å bryne seg på i duellene, men når tempoet settes opp stiller InsideMan seg tvilende til om de kommer til å henge med. Hvor mye trening de respektive spillerne har lagt ned dette året hadde vel ikke akkurat fått Kari Jaquesson til å juble.

Fremover på banen har de et par spillere som vet hvor målet står. Christoffer Bårdsgjære og Kimmen Eide kommer til å skape mye furore for sine motstandere. Christoffer har i år hatt det krevende oppdraget med å være oppmann for Skodje sitt A-lag, og InsideMan vet at det krever sin kar å holde orden på Skøyes største syklubb.
I tillegg har Kimmen Eide store ansvar i nettbuss sin avdeling i Drammen, og begge gledet seg vel i utgangspunktet til en romjul uten de for store fysiske utskeielsene. Klarer de å hente fram uante krefter?
Magnus Antonsen var sesongen 2014 trener for Skodje sitt A-lag. Han har utvilsomt gode fotballfaglige kvaliteter, men InsideMan stiller seg tvilende til om han klarer å dra treneregenskapene over til egne individuelle ferdigheter på parketten. Han er uansett en solid futsalspiller, og kommer garantert til å bidra med endel mål for Lokomotiv Tanken, og ikke minst vil han sette standarden i garderoben med gode taktikker og motiverende ord!

Vi ønsker Lokomotiv Tanken lykke til, og spesielt til Are Kvalsvik som snart setter snuten mot Mexico og Paradise Hotel 2015!

-InsideMan-Grendacup

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar