tirsdag 23. desember 2014

Tigerstaden (Gruppe D)

Dersom gutta har hatt fokus på mindre kalorier i matveien enn
på dette bildet, kan laget nå langt!
Lagnavn:
Tigerstaden

Spillere:
Ivar Stokkereit (Lagleder)
Vegard Strømsvåg
Tarjei Midtbust
Kjetil Solem
Frode Molnes
Fredrik Relling
Nils Ove Erstad
Daniel Henderson


Tigerstaden gjør comeback på den tradisjonsrike cupen, og er fullspekket med kvantitet i alle lagdeler. Hadde cupen vært for 15 år siden, skal du ikke se bort i fra at denne gjengen hadde gått hen og vunnet hele turneringen. Skodje spilte i 3. divisjon på 90-tallet, og mange av gutta var med på nettopp det. Vi må likevel innse at de som fotballspillere har framtiden bak seg, og med tanke på alder og stiv muskulatur vil det være en bragd om denne gjengen tar med seg gullet tilbake til Oslo.





Laget er en god gjeng 30+ Skøyebygdere som til daglig tjener penger til livets opphold i Norges hovedstad. En skal likevel ikke kimse av disse karene, alderen tatt i betraktning. InsideMan vet at disse gutta spiller fotball sammen i Oslos storstue Valhall, minst èn gang i uka, hele året. Relasjonene bør med andre ord være på plass. InsideMan har i tillegg tatt seg bryet med å overvære en del treninger for å se an nivået til denne gjengen, og gutta har tidvis vist prov på både gammel storhet og lekre detaljer.

Frode Molnes vil få det ærefulle oppdraget med å vokte buret, og ringreven må sies å være blant de beste keeperne som deltar på cupen i år. Flere vil ha det til at han kunne lyktes på toppnivå i England dersom han hadde satset i ung alder. Defensivt vil Ivar Stokkereit og Nils Ove Erstad ha ansvaret for å holde den defensive strukturen i orden. Begge var i sin tid habile forsvarsspillere, og er tøff å brynje seg på i fysiske dueller på parketten. Fremover på banen er Tarjei Midtbust en å se opp for. Etter sigende har Vålerenga-trener Kjetil Rekdal vist interesse etter at han observerte Tarjei på ei trening i Vålerengas lekestue, og ble spesielt imponert over teknikken og det lave tyngdepunktet til den tidligere vallebygderen.

Fredrik Relling var i sin unge alder en meget habil målscorer, og har spilt spiss både for herd sitt a-lag, samt Skøye. Laget kan i tillegg supplere med Kjetil Solem og Vegard Strømsvåg, som garantert kommer til å gi 100% og ikke la motstanderne få hvile med ball.


Et ukjent navn er engelskmannen Daniel Henderson, som snart vil være inngiftet skøyebygder. Om han viser seg å være like god som sin navnebror- og Liverpoolspiller Jordan Henderson, vil laget garantert klare seg bra på parketten!

InsideMan gleder seg til å se hva oslogjengen har å by på, og 2. juledag får vi svaret!

InsideMan-Grendacup

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar