onsdag 10. desember 2014

Grushøla (Gruppe A)

Grushøla sjarmerer nok både på og utenfor banen!

Lagnavn: Grushøla

Spillere:
Ole Tobias Nilsen (Lagleder)
Kenneth Lie
Benjamin Bye
Sigmund Mestad
Sigurd Valde
Daniel Valdal
Casper Orvik
Vetle Garvik

Grushøla består av en gjeng unge lovende gutter i sin beste alder, som er klar til å sette sitt preg på Grendacupen 2014.



Dette laget er et av de få lagene som faktisk er godt trent, og de kommer til å opprettholde et høyt tempo over flere kamper. Sigmund Mestad er viden kjent for sin kondisjon, Kenneth Lie har skiftet postadresse til det lokale treningssenteret «pulsen», mens Benjamin Bye ikke går av veien for en tur på Nihusen i ny og ne. I tillegg er lagleder Ole Tobias en solid spiller på parketten, og dette er faktorer som kan bikke kamper i Grushøla sin favør. Spesielt deres gode ballbehandling på parketten kommer til å hjelpe dette laget mye, de er godt kjent med både underlaget og den litt bløte futsalballen.


Bak på banen vil Sigmund Mestad være den defensive sjefen, supplert med Sigurd Valde og Daniel Valdal, som begge er solide defensive, hardtarbeidende spillere. Dette forsvaret blir ikke lett å bryne seg på, og med en målfarlig Benjamin på topp skal man ikke kimse av dette laget. Supplert med tekniske spillere som Casper Orvik, Vetle Garvik og Ole Tobias Nilsen, kommer dette laget garantert til å bite godt fra seg andre dag jul. Vi tipper at Grushøla har gode muligheter for å nå langt!

PS: InsideMan ber motstanderne om å se opp for Kenneth Lie. Makan til hurtig spiller har InsideMan knapt bevitnet, og han hadde garantert ikke gjort seg bort om han skulle møte Norges beste til 100-meter. Eneste spørsmålet som stilles er om han mistet noe av sin hurtighet og fysikk når han tilbragte nærmere 3 uker på badestranden i Thailand i høst.

Om kvaliteten holder til å gå hele veien gjenstår og se, vi ønsker de uansett lykke til!

- Grendacup InsideMan



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar