tirsdag 23. desember 2014

Raudegarasja (Gruppe C)

Gutta trives kanskje bedre bak kiosken enn på parketten!
Lagnavn:
Raudegarasja

Spillere:
Ingve Stokkereit
Magnus Strømmen
Sigve Ferstad
Sondre Ferstad
Ole Willumsen
Johann Kjerstad
Andreas Longva
Eirik Høivik


Raudegarasja stiller igjen opp i grendacup-sirkuset, og det sannsynligvis dårligere trent enn noen gang. Ved tidligere anledninger har de vært blant favorittene til å stikke av med gullet, men i år ser InsideMan tendenser til at den veien kommer til å være lang.




Med unntak av Johann Kjerstad, som er viden kjent for sine harde økter på ulike treningssenter landet over, er ordet trening fraværende for denne gjengen. I forsvar vil det være Sigve, Ingve og Magnus som vil ha ansvaret. Sigve var tidligere kjent for sine harde økter både på nihusen samt stoltzenkleiven, men etter at han søkte lykken lengst vest utenfor byen mellom de syv fjell, har formen falt betraktelig. Ingve har de siste månedene vært utslått med den mindre behagelige kyssesyken, mens Magnus vel kan telle på èn hånd antall treningsøkter i høst.

Ole Willumsen vil figurere i mål, som er en svært solid keeper. Han ga seg på a-laget for noen måneder siden, men har likevel mange treningstimer gjennom år 2014, og kan fort vise seg som en matchvinner for laget.

Offensivt har laget fått seg et solid skudd for baugen. Lagets soleklart største stjerne, Eirik Høivik, ryktes å være ute med skade til den tradisjonsrike cupen. Sondre Ferstad og Johann Kjerstad vil dermed få et ekstra ansvar offensivt, og laget kommer til å sette sin lit til at de 2 nevnte spillerne har målteft og kalde avslutninger 2. dag jul!


InsideMan ønsker Raudegarasja lykke til, og hjertelig velkommen på cup!  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar