mandag 22. desember 2014

Dalens Disipler (Gruppe B)

Lodve Rune er fremdeles sprek den dag i dag!
Lagnavn:
Dalens Disipler

Spillere:
Lodve Rune Beite
Lars Even Beite
Per Egil Ekroll
Aslak 
Oscar Støversten
Sondre Beite
Sten Robert Tennfjord
Marius Beite
Andreas Beite
Eivind Olav Erstad


Dalens disipler har blitt et fast innslag på grendacupen. Med sine tidligere triumfer er dette et lag som har ambisjoner om å hente hjem pokalen til den grisgrendte Engsetdalsbygda, hvis bønder er svært sulteforet på suksess etter at Senterpartiet ga seg i regjering.






Dalens disipler er alltid et lag å regne med i Grendacup-sirkuset. Det er det laget som prioriterer grendacupen høyest av alle lag. De er ikke her garantert ikke kun for å delta, men for å vinne.
Oppkjøringen begynner allerede midt på sommeren, og kostholdsplanen er skreddersydd av fiskehandler og mangeårig spiller for a-laget til Skodje, Sten Robert.
Her skal ingenting overlates til tilfeldighetene!

Den mest spennende spilleren på dette laget er Sondre Beite, som har spilletid for Hødd i Addecoligaen i år.
Han holder sannsynligvis et høyere nivå enn samtlige spillere i hallen denne dagen, og kommer til å være en viktig bidragsyter for Dalens Disipler.
Med seg i angrep får han eldste bror Lars Even og Eivind Olav. To spillere med en meget god skuddfot som helt sikkert kommer til å banke inn flere mål.

Bakover på banen ser vi et forsvarsemne i Lodve Rune Beite. Han begynner å bli gammel sett i et fotballperspektiv, men er ennå svært så solid på parketten. Med sin yrkeserfaring som barnehagetante kan han være den som i tillegg organiserer saueflokken.

Helt bakerst er det Sten Robert som har fått det ærefulle oppdraget å vokte buret.
Gjør han en like god jobb på parketten som han kommer til å gjøre på dansegolvet litt senere på kvelden, blir dette garantert bra!
Vi gleder oss til å se samtlige på parketten! 

InsideMan-Grendacup

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar