onsdag 10. desember 2014

Fylling (Gruppe A)

Lagleder Marius bør være våken til det sparkes igang!

Lagnavn: Fylling

Spillere:
Marius Fylling (Lagleder)
Eirik Fylling
Andreas Fylling
Simen Fylling
Kristian Fylling
Daniel Fylling
Kasper Fylling
Robert Gulbrandsen
Sebastian Vågø


Et gledelig gjensyn med Fyllings store (og forsåvidt også eneste) sønner! Hva angår InsideMan, vil Fyllingsbygda være tom for staute og sterke karer når cupen går av stabelen.




Her har Marius Fylling gått i bresjen for å hedre den vesle grenda som for de fleste bare er en gjennomkjøring videre opp til Engesetdalen. Fylling er et lag de aller fleste skal slite med å score mål på, da brorparten av spillerne er meget solide bakover på banen, og innehar gode defensive fibrer. Det store spørsmålet fra InsideMan blir hvem som skal score målene. Simen er kjapp og god teknisk, men å legge alt offensivt ansvar over på 20-åringen vil nesten være uholdbart med mindre også andre klarer å bidra fremover. Senere har InsideMan fått bekreftet at også Sebastian Vågø spiller på dette laget, og da er de nok litt flere om å dele påansvaret offensivt. Sebastian er meget habil fremover i banen, og kommer garantert til å bidra med endel mål for Fyllingsbygda.

Fylling håper etter alle solemerker å møte «Dalens Disipler» i utslagsrundene, slik at de kan få statusen som beste utenbygds-lag. Rivaliseringen på andre siden av Nihusen er knallsterk, og et slikt oppgjør blir garantert fullt av temperatur.

Det går også folklore om lagleder Marius, og hans gaming i den virtuelle spillverdenen. Blir dette lagt til side i dagene før cup, så han får en optimal oppladning og er klar når fløytesignalet går?
Alle svarene får vi 2. Juledag!

Vi ønsker selvfølgelig Marius og resten av Fyllingsbygda lykke til – og hjertelig velkommen på cup.


InsideMan-Grendacup




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar