mandag 22. desember 2014

Korsveggarden (Gruppe B)


Erstad har smilet på lur!
Lagnavn:
Korsveggarden

Spillere:
Joakim Erstad
Bjørn Inge Verås
Joakim Strand
Mikal Stenbekk
Ronny Lillebø
Martin Haagensen
Odd Arne Maridal
Frode Vadset

Joakim Erstad har gått i bresjen for å danne et nytt og ukjent lag, som aldri tidligere har figurert som lag på grendacupen!



Joakim, som i sine tidligere dager spilte på dalens disipler, ble lei av stadige intriger, samt Per Egil Ekrolls påståtte egne invidivuelle ferdigheter der han selv uttalte at han burde være både kaptein og spiss. Joakim så seg lei av stjernenykker, og dannet dermed et lag bestående av godt rutinerte, eldre karer sett i fotballperspektiv, og vil garantert ikke gjøre seg bort. 

Det er naturlig å begynne med keeper-plassen, og her er det Joakim Strand som skal figurere. Dersom det defensive fungerer bra, vil han garantert ikke ha mye å gjøre andre dag jul! 


Lagleder Joakim er en ekte skøye-legende, og har vært en svært solid midtstopper for skøye sitt a-lag i en årrekke, før han for 2 år siden valgte å legge skruknottene på hylla. Defensivt vil nok han, samt Ronny Lillebø styre skuta, og nevnte Lillebø er heller ikke en å kjimse av. Spilte i sine beste dager for SIF, og har også et utall av kamper for Skodje gjennom mange år. Ronny kan vel typisk beskrives som en god årgangsvin, som nettopp bare blir bedre og bedre jo eldre han blir. Det vil overraske om disse gutta slipper inn mange mål!


Offensivt i banen er Frode Vadset en å se opp for. En tidligere spiss med nese for mål, og scoret utallig mange mål på erverdige skodje stadion i sin tid. Om han klarer å finne tilbake til gammel finesse, vil han garantert tegne seg på scoringslisten opptil flere ganger 2. juledag.

Supplert med Odd Arne Maridal som har spilt aktivt i Ørskog IL, samt Bjørn Inge som har vært aktiv i Skodje-fotballen, vil dette laget garantert bite fra seg i gruppespillet.

Det har seg slik at skader er en del av fotballen, og Korsveggarden har sett seg nødt til å gå ut på overgangsmarkedet for å finne flere spillere som kan bidra.
Martin og Mikal har etter sigende pådratt seg strekker både her og der, og det er vel gjerne slik det blir når gamlegutta skal i aksjon. 

Vi får se hvilke andre som dukker opp på parketten, men dette laget vil uansett overraske mange!

Velkommen til gomerhuset 2. juledag!

InsideMan-Grendacup

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar