tirsdag 23. desember 2014

Flying Camel Football Team (Gruppe D)

Roger må nok sende en ekstra bønn til oven om laget skal
kvalifisere seg til sluttspillet! 
Lagnavn:
Flying Camel Football Team

Spillere:
Espen Gundersen (Lagleder)
Gard Ivar Ansok
Vidar Sunde
Øyvind Standal
Tore Larsen Skodjereite
Stian Fylling
Jon Willy Græsdal
Roger Ytreberg

Gjengen er igjen klar for cup, og var i fjor et gledelig syn selv om det ikke gikk helt veien på parketten!


Jon Willy Græsdal vil få oppdraget som keeper, og kommer ikke til å gjøre seg bort. Defensivt vil mye av ansvaret hvile på Espen Gundersen, som ga seg som aktiv spiller på skøye sitt a-lag for 3 år siden. Han har gode defensive fibre i seg, men er avhengig av at også lagkameratene tar i et tak defensivt når de møter unge, og hurtige spillere.

Tore Skodjereite er godt kjent med futsal-ballen, og er en offensiv spiller som kan bidra med mye. Laget er avhengig av at Tore får det til å stemme, og gjerne hamrer inn en 4-5 mål for laget som har en lokal forankring i Grindvika og omegn.

Roger Ytreberg har nok vært i bedre fysisk form enn det han er om dagen, men at han nå har juleferie fra den ellers så hektiske møbelproduksjonen i Sykkylven vil garantert komme godt med når kampene begynner å dra seg til, og en må kjempe i hver eneste duell. Han er en målsnik, og InsideMan forventer minst 2 mål fra den gamle ringreven!

Videre har laget andre ringrever som InsideMan gleder seg til å observere på parketten. Vi krysser fingrene for festfotball og storseiere for lagets del!

Velkommen på cup!

InsideMan-Grendacup


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar