tirsdag 23. desember 2014

Smedgarden FC (Gruppe C)

Tetlie har faktisk hatt seg ei treningsøkt også i år!
Lagnavn:
FC Smedgarden

Spillere:
Espen Tetlie (Lagleder)
Alexander Høyberg
Eirik Ostnes
Robin Ostnes
Thomas Alstad
Steffen Myking
Vegard Kaldhussæter
Kenneth Skrede


Espen Tetlie har samlet sammen en gjeng av bygdas beste ungdom. Selvfølgelig måtte laget gå under navnet «Smedgarden», som for øvrig er navnet på det viden kjente huset som Tetlie har flyttet inn i.
Smedgarden er vel ingen gard i rette forstand. At Espen Tetlie har begynt med kvegdrift er iallefall en opplysning som har gått InsideMan hus forbi. Likevel ser absolutt et bondeemne i Espen. Dersom det er en som kan bære felleskjøpsdressen med stolthet og vigør så må det være han!




Med seg på laget har han fått en gjeng som ikke akkurat er aktive fotballspillere.
Yngste blad Ostnes er mest aktiv i transportbransjen, og vi stiller oss tvilende til at han har lagt ned så mange timer med løpetrening på sine obligatoriske hvilestopp nedover Gudbrandsdalen.
Sin eldre bror Ostnes har forlatt bygda for å prøve lykken i oljebyen Stavanger.
Har han klart å smette inn noen treningstimer, eller er han kanskje mest bekymret for den fallende oljeprisen?

Alexander Høyberg er en å sette utropstegn bak i dette laget. Med sine mange treningsturer på pulsen og Nihusen skal det hvertfall ikke stå noe i veien for den fysiske formen. Likevel begynner det å bli noen år siden han var særlig aktiv innenfor fotballen, og InsideMan stiller seg tvilende til hans tekniske ferdigheter på parketten!

Videre på laget finner vi spillere som Vegard Kaldussæter, Thomas Alstad, Steffen Myking og Kenneth Skrede. Det er vel ikke akkurat navn vi forbinder med glitrende tekniske fotballferdigheter.
Men for all del, alle kan overraske! Plutselig, i julemirakelets ånd, er det Vegard Kaldhussæter som blir kåret til årets spiller under banketten andre juledag.

Vi ønsker Smegarden FC lykke til på grendacupen, selv om de sannsynligvis ikke har planer om å hevde seg så voldsomt på parketten. Når den påfølgende banketten starter, er vi sikker på flere på dette laget kommer mer til sin rett!

Velkommen!

InsideMan-Grendacup



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar