tirsdag 24. desember 2013

InsideMan Grendacup: Studentpris pls

Det sies at det må en kvinnes list til for å kontrollere en flokk. Dette laget har praktisert det til det fulle!

Lagnavn:
Studentpris plz.
Denne karen gjør det nok bedre som smørsanger på banketten!

Spillere:
Jon Olav Longva (Lagleder)
Kjersti Otterlei
Jonas Løvås
Stian Busengdal
Kristoffer Lie
Andreas Stokke





Som eneste jente på dette laget er det nok Kjersti Otterlei som må holde orden på denne saueflokken her.
Laget består av spillere som ikke er aktive fotballspillere for øyeblikket, men de fleste har vært det på et tidligere tidspunkt.



Bakerst på er det Andreas Stokke som har fått det ærefulle oppdraget å stå i mål. Han kommer nok ikke til å bli arbeidsledig med det første. Med et relativt uerfarent lag fremfor han på banen, vil InsideMan tro han får det relativt travelt denne dagen.

I det bakre ledd er Jon Olav Longva en som må ta ansvar. Han var en dyktig forsvarspiller i sin tid.
Men det er nok lenge siden sist han knyttet på seg fotballskoa, og trenger nok et par kampen for å spille seg opp på det nivået han var på tidligere
Hvem andre som blir forsvarsspillere, er relativt usikkert. Kristoffer Lie og Stian Busengdal kan begge gjøre en innsats i de bakre ledd. Begge har fotballerfaring fra tidligere.

Fremover er  Kjersti Otterlei er et selvskrevet kort som spydspiss får dette laget, og InsideMan forventer flere mål fra den eneste jenta som stiller i herreklassen av samtlige lag.
Jonas Løvås blir nok også plassert fremme på banen. Det er mange år siden sist Jonas spilte fotball sist, og vi tror han kommer til å gjøre det sterkere når han drar frem gitaren på banketten noen timer senere. Det er nok en arena som passer han bedre, men uansett er det en glede at han tar turen og prøver seg på litt fotball.

Det blir nok med gruppespillet på denne gjengen, men et gledelig innslag blir de helt klart!

Velkommen skal dere være!

Insideman-Grendacup.




     

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar