mandag 23. desember 2013

InsideMan Grendacup: Bidragskameratene

Det blir nok lite benketilværelse på denne karen 2 juledag!
En gjeng unge karer fra Skodje er neste lag ut!

Lagnavn: Bidragskamertene

Spillere:
Sigmund Mestad
Kenneth Grindvik Lie
Ole Tobias Nilsen
Benjamin Bye
Daniel Valdal
Mathias Leite
Andreas Berg
Sigurd Stette Valde

Et godt lag, bestående av Skodje ungdom i sin beste alder. Og i motsetning til flere andre lag er vi ganske trygg på den fysiske formen er god på denne gjengen.




Sigmund Mestad var en av a-lagets viktigste spiller i årets sesong. Vi tviler på om det er noen andre på grendacupen som er så gjennomtrent som denne karen her. Sigmund gir alltid 100 % og legger ned en formidabel innsats. Presterer han på sitt normale nivå kommer han garantert til å havne på Allstar laget.
Men det er ikke den eneste gode spilleren på laget. Ole Tobias Nilsen, er en hurtig spiller, med god teknikk. Han kan fort finne på å score noen mål. Benjamin Bye, som valgte dette laget foran sitt eget "familielag", er også en målscorer. På juniorlaget og på andre turneringer har han alltid figurert på toppscorerlistene.
Kenneth Grindvik Lie bidrar med sin løpsstryrke og fysikk. Ifølge de kildene Insideman har vært i kontakt med så rapporteres det at han har vært på pulsen både titt og ofte. Det kommer godt med når det drar seg til mot slutten av kampene.
Daniel Valdal tar sjefsrollen i forsvaret. Hvem som skal stå i mål er vi litt usikker på. Den siste spilleren er Andreas Berg, vi er usikre på han sin bakgrunn på fotballbanen, men kommer til å bidra mye for lagmoralen og i garderoben.

Vi tipper laget kommer til sluttspillet, men at det kan gå hele veien stiller vi oss litt tvilende til.
Det er mange gode lag på grendacupen, og alt kan bli avgjort på tilfeldigheter og hvem som har dagen. Og ikke minst hvem som har begrenset seg litt på på matfatet i julestria.
Vi utelukker ikke at dette laget på en max dag kan komme seg langt i et sluttspill.

Vi ønsker Bidragskameratene lykke til i turneringen, og vel møtt 2 juledag!

Mvh
Grendacup-InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar