tirsdag 17. desember 2013

InsideMan Grendacup: Lokomotiv Tanken



Lagnavn: Lokomotiv Tanken
Kimmen gjør det nok sterkere her enn på parketten
Spillere: Dag Indreeide Marius Godø Eirik Strømmen Torset Kimmen Eide Petter Leon Valde Øyvind Blindheim Are Kvalsvik Frank Larsen Ytterdal Christoffer Bårdsgjære Tarjei Stang Midtbust


Vallebygdas stolthet står frem som en liten dark horse i tittelkampen denne julen. På keeperplass vil vi påstå at de har desidert best dekning av samtlige lag. Som om det ikke er nok at de har keeperen som ble kåret til forrige Vennecups beste spiller, har de a-lagets målvakt som utespiller og keeperreserve. Det er et godt utgangspunkt i futsal.



Videre har de gamle storheter som Christoffer Bårdsgjære og Tarjei Stang Midtbust, som tidvis har herjet på parketten og på stadion i yngre dager. Spørsmålet er om de har toppet formen til julens store høydepunkt? Vi tviler. 
Heldigvis har de derfor også fått med seg noe ungt blod, deriblandt Petter Leon Valde og Eirik Strømmen Torset, som vil være viktige i forsvar når Chris står igjen på topp med hendene godt plantet i sida.
Vi spår at dette laget blir særdeles vanskelig å slå, men at de ikke har nok tempo til å hevde seg helt i toppen. Det bør uansett være et sterkt nok mannskap til å ta seg videre fra gruppespillet.
Med det ønsker vi også Valles store håp velkommen andre juledag!

Mvh Grendacup-InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar