onsdag 18. desember 2013

InsideMan Grendacup: Fylling & Co

Fjorårets bronselag er neste lag ut!
Kristian med pustepause. Det trenger han garantert også 2. juledag


Lagnavn: 
Fylling & co

Spillere:
Marius Fylling (lagleder)
Kristian Rotevatn Fylling
Simen Fylling
Sebastian Vågø
Daniel Fylling
Robert Guldbransen


Fyllingslaget har etterhvert blitt et fast innslag på grendacupen, og tok en sterk tredjeplass i fjorårets utgave. I mål vil de stille med Daniel Fylling, og det blir spennende å se hvor mange skudd han klarer å stoppe. InsideMan tror et blir vanskelig å score på dette laget, siden Fylling & Co stiller med de meget gode forsvarsspillerne Kristian og Marius


 Marius har vist at han holder et skyhøyt nivå inne, han har tatt store steg i år, og har vært en viktig bidragsyter på stopperplass for a-laget denne sesongen. Også Kristian har gode ferdigheter, og er sannsynligvis en av spillerne som har trent mest på parkett det siste halvåret av deltakerne. Dette tror InsideMan fort kan bli avgjørende for et Fyllingslag som kommer til å gi 100%.

Simen Fylling og Sebastian Vågø i tospann på topp vi nok bidra med endel mål. Sebastian er en lovende lokal spiller, og Simen Fylling gjør seg heller ikke bort når han får muligheten fremfor mål.

Robert Guldbransen husker vi også fra forrige cup med en slepen teknikk, og selv om han begynner å dra på årene og kanskje ikke er den hurtigste, stiller han med mye rutine som kan være viktig på dette så ellers unge fremadstormende laget.

InsideMan håper og tror gutta fra Fylling biter godt fra seg i gruppespillet, og en skal ikke se bort i fra at de også kan hevde seg utover i sluttspillet.

Vi ønsker Fyllingslaget lykke til, og ønsker de hjertelig velkommen 2. juledag! 


Mvh
Grendacup-InsideMan





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar