tirsdag 17. desember 2013

InsideMan Grendacup: Dalens Disipler


Neste lag ut, fjorårets vinner!
Eivind Erstad hamrer inn mål på bestilling

Lagnavn:
Dalens disipler

Spillere:
Lars Even Beite (lagleder)
Sondre Beite
Eivind Erstad
Lodve Rune Beite
Marius Beite
Andreas Beite
Sten Robert Tennfjord
Håkon Opsal
Per Egil Ekroll
Aslak

Dalens disipler, regjerende mester, og laget alle ønsker å slå.



Det er endel spillere på dette laget som holder høy klasse. Sondre Beite var årets a-lagsspiller på Skodje, og har tatt store steg det siste året. Eivind Erstad banker som regel inn 2-3 mål i hver kamp og Håkon Opsal er en spiss som har vært ettertraktet av en rekke klubber på sunnmøre. Man skal heller ikke glemme Lars Even Beite. Han har en skuddfot det lukter svidd av, og han kan fort være den avgjørende faktoren i kamper der de stanger mot et lavt forsvar.

Potensiale i laget er skyhøyt. Har disse 4 dagen, og resten av laget presterer på et normalt nivå, ser vi ingen som er i nærheten av å kunne true dette laget. Til det er klasseforskjellen for stor. Men ingenting er gitt på forhånd.

Mulighetene for de andre lagene til å slå dalens disipler, ligger i å utnytte når laget må begynne å rullere på oppstillingen sin. Bak den sterkeste lagoppstillingen sin er det svakere kort, og her ligger muligheten til konkurrerende lag. Det spørs nok hvor lenge spillere som Per Egil og Aslak får slippe til, vi tipper dette hardtsatsende laget tenker resultat først, og deltakelse deretter.

Lodve Rune Beite er også en å se opp for. En glimrende spiller på sitt beste, men kanskje har han sett sine beste dager på fotballbanen? Det gjenstår å se.


Dalens Disipler er etter InsideMan's syn den sterkeste kandidaten til å vinne cupen. Om de innfrir forventningene, det gjenstår å se.


Lykke til, og velkommen til Gomerhuset!


Mvh
InsideMan-Grendacup

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar