torsdag 19. desember 2013

InsideMan Grendacup: Bye & Co

Robin har balansen i orden. Hvordan er det med fotballferdighetene?
Neste lag er godt representert av en gjeng brødre!

Lagnavn:
Bye & Co

Spillere:
Robin T. Bye
Remi T. Bye
Alexander Bye
Kim Bye
Tor Longvastøl Skaregrøm
Rune Digernes
Jan Erik Finsæther
Yves Leonce
Jon Erling Tangen
Vegard Thorvaldsen


Med sine 4 brødre, er familien Bye godt representert på dette laget. 


Bye brødrene har alltid vært en aktiv gjeng. På grendacupen er de representert med ikke mindre enn 5 brødre, hvor 4 av de er representert på dette laget. Den eldste bror Robin Bye blir nok toneangivende og bærebjelken i dette laget. Med sin emenente nærteknikk kommer han til å skape problemer for mange motstanderlag.

De andre brødrene kan også gjøre en god figur inne, men vi tror at det er Robin Bye som kommer til å være lagets sterkeste kort.

Defensivt hviler mye ansvar på Rune Digernes. Det viktigste for ethvert innelag er å holde orden på det defensive. Lag bygges bakover og frem. Står han fram som en leder i forsvaret, kan Bye og co ha sjans til å gå videre til sluttspillet. 
Når vi først snakker om det defensive er John Erling Tangen en nøkkelfigur. Som keeper tipper vi han kommer til å ha mye å gjøre den andre dag jul. Bye og Co er avhengig av at han har en max dag på parketten.

Tor Longvastøl Skåregrøm har i det siste hatt tilholdssted på det glade Sørland. Hva han tar med seg av fotballferdigheter derfra gjenstår å se, vi er spent på å se hvilket nivå han holder!

Likevel, på tross av en stor spillerstall, har vi ikke helt troen på at dette holder helt inn.

Det blir nok fort «Bye, Bye» allerede i gruppespillet!


Uansett er dere hjertelig velkommen 2. juledag!


Mvh
InsideMan-Grendacup

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar