tirsdag 24. desember 2013

InsideMan Grendacup: Flying Camel Football Club

Neste lag under InsideMans krasse lupe, er en samling karer som har tilholdssted i Grindvika og omegn.

Lagnavn:
Flying Camel Football Team

Har Espen plukket opp noen tips av forsvarskjempen Ronny Johnsen?
Spillere:
Espen Gundersen (Lagleder)
Vidar Sperre Sunde
Gard Ivar Ansok
Øyvind Standal
Stian Fylling
Victor Rørvik
John-Willy Sætre Græsdal


Dette laget, påmeldt av den tidligere høyrebacken til Skodje sitt a-lag, er en samling av relativt eldre karer om vi skal se det i et fotball-perspektiv.









Espen Gundersen må nok her stå som en påle i forsvar om dette laget skal ha muligheter til videre avansement på cupen. I tillegg må John-Willy ha en god dag i buret, noe som ikke er usannsynlig da han vært keeper på skodje, både på aldersbestemt fotball, og også prøvd seg litt på a-lagsnivå.

InsideMan har fått nyss i at de i flere måneder har trent i lag hver mandag i Gomerhuset for å gjøre seg best mulig forberedt til det som venter de på parketten 2. juledag, men om de har trent hardt nok og godt nok stilles det tvil til.
Dette laget blir nok for tregt mot yngre og talentfulle skodjebygdere som definitivt har både mer fart og teknikk enn disse gutta kan påskrives å ha.


Likevel er det artig å se at de tar utfordringen, og om alle spiller opp mot sitt maks, kan de fort overraske med noen gode resultater. De innehar både fysikk og en lagmoral som sannsynligvis er bedre enn de fleste lag, og vi håper de gjør en god figur 2. juledag!

Velkommen skal dere være!


Mvh
InsideMan-Grendacup





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar