mandag 16. desember 2013

InsideMan Grendacup: Liaslummen

Slukk lyset, disse gutta er mørkeredd
En av forhåndsfavorittene er neste lag ut!

Lagnavn:
Liaslummen

Spillere:
Brede Waag (Lagleder)
Eirik Hjelvik
Tobias Sortehaug
Jan Erik hellevik
Martin Grytten
Sondre Leine
Jonas Berg Tennøy




Lagleder Brede Waag har her røska med seg stort sett det som kan krype og gå i slummen øst på Skøye. Spørsmålet er om disse karene kan å spille fotball? Definitivt. Dette er et lag som fort kan stå løpet helt ut og stikke av med seieren.
Med den normalt så bunnsolide keeperen Brede Waag bakerst, i tillegg til de meget gode futsalspillerne Eirik Hjelvik og Jan Erik Hellevik, skal det mye til for å score mål på dette laget.

Slummen har i tillegg fått med seg solide Tobias Sortehaug og Sondre Leine, og disse to har definitivt både innsats og fotballferdighetene i orden. Om i tillegg Martin Grytten har klart å holde formen med den siste tids skolegang, så er det absolutt muligheter for at dette blir en festdag for Liaslummen.

Inside-Man har likevel mottatt bekymringsmeldinger om at keeper Brede har tilbrakt altfor mye tid på Bislett Kebab, etter at han flyttet til storbyen nå i høst. Vi får for slummens del krysse fingrene for at Brede tar seg noen solide treningsøkter før det braker løs!
I tillegg kan det stilles spørsmålstegn ved Eirik Hjelviks oppladning og innstilling til cupen. Etter sigende uttalte han til InsideMan at han heller ville prioritere å se middelhavsfareren Manchester United i Premier League, dersom noen av kampene til Liaslummen kolliderer med laget fra Nordvest-England.

Avslutningsvis kan vi nevne at laget har fått med seg maskoten Jonas Berg Tennøy, som vel er bedre til å organisere treninger enn å delta på dem selv. Så spørs det om han får fri fra nordsjøens bølger, vindkast og motstrøm fra nordvest i jula, for å kunne delegere guttene sine helt til topps.



Vi ønsker dere lykke til, og velkommen på cup!


Mvh
InsideMan-Grendacup

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar