mandag 23. desember 2013

InsideMan Grendacup: Ballatasaray

Så har vi kommet til det yngste laget i turneringen, hvor en av deltakerne har fått dispensasjon for å delta, nemlig Ballatasaray.

Adrian i fint driv under fjorårets utgave av grendacupen
Lagnavn:
Ballatasaray Spillere: Adrian Nesset Ytrelid (Lagleder)
Parfait Bizoza Håkon Leine Toralv Opsal Marius Waagan Anders Waagan (13 år)
Det unge laget er til tross for sin alder, godt kjente med futsal og turneringer i Gomerhallen. Laget har allerede deltatt på to vennecuper og futsal-KM, hvor resultatene absolutt har vært godkjent. Det betyr at det ikke vil bli noen enkel oppgave hverken for en av turneringens forhåndsfavoritter i Liaslummen eller Bye og Co som tidligere har gode resultater å vise til, selv om vi fortsatt holder disse som favoritter til avansement. Spesielt mot sistnevnte bør laget med Håkon Leine og brødrene Waagan i spissen ha en fair sjanse.
Ettersom at hele denne gjengen spiller sammen til vanlig, bør det være det mest samspilte og trolig best trente laget i turneringen, noe som er en stor fordel når tempoet skrus opp i hallen. Men holder det når tidligere toppscorer i Grendacupen Robin Bye eller a-lagets Eirik Hjelvik og Tobias Sortehaug står på motsatt side?
Så da gjelder det at de viser seg fra sin beste side, for her er konkurranseinnstinktet så sterkt hos enkelte at frustrasjonen fort kan ta overhånd. Men med god innsats, humør og spilleglede tror vi uansett at dette laget vil underholde og glede de mange tilskuerne i hallen. Og dersom de først får flyten, kan Ballatasaray overraske de fleste.
Vi ønsker dermed Ballatasaray hjertelig velkommen til årets Grendacup!

Mvh
Grendacup-InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar