torsdag 19. desember 2013

InsideMan Grendacup: Frustrerte fruer


Tonje Berge blir meget viktig for dette laget
Neste lag ut er de frustrerte fruene!

Lagnavn:
Frustrerte fruer

Spillere:
Tonje Berge (lagleder)
Kristina Foss
Stine Frengen
Christina Jøsobakk Sætre
Alicia Isabelle Rotset
Kristina Lausund


Om dette laget blir frustrert også på parketten, gjenstår å se. InsideMan tror det kan bli en utfordring med kun 5 utespillere, og at slitne bein etterhvert vil ta overhånd for dette laget.



Om spillerne på dette laget, så kan InsideMan påstå at de har den garantert beste jentespilleren under cupen, nemlig Berge, med fornavn Tonje. Hun har i en årrekke vært fast innslag i Fortunas lagoppstilling, og er en meget habil fotballspiller. Hun kommer uten tvil til å være den mest toneangivende på dette laget.

Når det gjelder de andre spillerne, så har de nok ikke det beste grunnlaget for å kunne lykkes med futsalen. InsideMan tror dette laget er avhengig av å få gitt ballen mest mulig til Tonje, så hun kan dra av en to-tre stk og sette ballen i nota. Kristina Lausund kan også fort finne på å trylle litt med ballen, som har en fortid fra IL Ravn. 

InsideMan forventer at dette laget gjør en god figur, og om de stiller med kondis på topp og en god innsats, kan de fort gå seirende ut av kvinneklassen!

Mvh

InsideMan-Grendacup

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar