tirsdag 17. desember 2013

InsideMan Grendacup: Raudegarasja

Vi smir mens jernet er varmt. Neste lag ut er fjorårets tapende finalist:

Sigve poserer med junkfood. Har han kontroll på vekta?
Lavnavn: Raudegarasja

Spillere:
Sigve Ferstad (Lagleder)
Ingve Stokkereit
Magnus Strømmen
Eirik Nakken Høivik
Ole Enger Willumsen
Andreas Longva
Johann Kjerstad


Laget består av beboere nært det berømte landmerke raudegarasje, som dessverre ble et av kapitalismens offer da nye boliger skulle føres opp i bunnen av Berget på Skodje.
Om våre yngre lesere aldri har hørt om denne garasja, så var det et kjent landemerke på Skøye. Ingen var i tvil om hvor raudegarsja stod i sin flotteste drakt.



Ingve Stokkereit gikk i spissen for å hedre Raudegarasja sitt minne ved å stifte dette laget. Ambisjonene var høye, målene var mange.
I fjor var innsatsen upåklagelig, og de ble så vidt slått av overmakten fra Engsetdalen i finalen. I år går de til med friskt mot for å prøve å jekke dalingene ned fra sin trone. 

Sigve Ferstad har etter sigende vist en voldsomt formkurve de siste månedene, og kan fort bli en særdeles viktig spiller for dette laget. Videre er spesielt Ole Willumsen og Eirik Høivik viktige bidragsytere for at dette laget kan nå helt til topps, i tillegg til at Ingve Stokkereit må ta ansvar for å holde orden på det defensive.

Likevel frykter vi for at mange av lagets spillere ikke akkurat er i sitt livs form, og det kan fort bety at det blir en tøff oppgave denne gjengen står ovenfor. InsideMan frykter at både Andreas Longva og Magnus Strømmen kan bli en hemsko for dette laget. De har trent lite ball det siste halve året, og om de på noen måte skal klare å bidra til gull, bør de ha seg en 2-3 økter for å få igjen følelsen av hvordan en fotball behandles på parketten. 

Kort oppsummert: Et sluttspill er minimum av hva InsideMan forventer av dette laget, og en finaleplass er slett ikke umulig.



Det blir spennende å se hva dette laget har å by på! 26 desember får vi svaret.


Mvh
Grendacup-InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar