onsdag 11. desember 2013

InsideMan Grendacup: Gamleskulen FK



Lagnavn: 
Det gror godt på Glomset
Gamleskulen FK

Spillere:
Thomas Honningdal (Lagleder)
Hans Christian Honningdal
Anders Sivle
Jan Otto Honningdalsnes
Martin Urke
Hallvard Nordvik
Magnus Rosvold
Erlend Streitlien
Øyvind Blindheim
Ola Blindheim
Fredrik Drabløs
(For observante lesere, så er laget påført 11 spillere. Det vil vise seg hvem som er de 10 utvalgte når laget kommer på parketten!)


Gamleskulen FK, består av spillere født og oppvokst på solkysten på Glomset.

Laget er på en god dag kapabel til å slå de fleste, men vi tror at det å komme til sluttspillet er en realistisk målsetning for gjengen fra Glomset.

Laget er avhengig av at brødrene Honningdal scorer nok mål, og at Jan Otto Honningdalsnes viser frem venstrefoten som han i årrekke har hevdet er sunnmøres beste.

I tillegg er Anders Sivle en å sette utropstegn bak. Mange vil ha det til at han er det største talentet skøye noen gang har sett. Men på tross av sitt fotballtalent, så har Sivle sin enorme begeistring for høytrykk og lavtrykk vært det som har stått i fokus for han de siste årene, det tror vi i redaksjonen har gått utover hans fotballkvaliteter.
Sivle er utdannet metrolog, og vi i redaksjonen spår at Gislefoss snart må på navkontoret for å finne seg arbeid, for i følge de kilder vi har vært i kontakt med, så er Sivle nær med å sikre seg den prestisjetunge jobben som Væranker på statskanalen NRK. Om dette går utover prestasjonen hans på grendacupen, gjenstår å se.

Det som er kommer til å bli utfordringen for laget fra Glomset er å ikke slippe inn for mange mål. Vi tror dette offensive laget blir for svake bakover på banen til å hamle opp med de antatt beste lagene. Men vi har tatt feil før!

Vi ønsker Glomset-gjengen hjertelig velkommen 2 juledag, og vi håper overgangen fra den grisgrendte Glomsetbygda til den folksomme metropolen Skodje ikke blir for utfordrende!

Mvh
Grendacup-InsideMan




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar