tirsdag 13. desember 2011

VI PRESENTERER EN AV FORHÅNDSFAVORITTENE!

Dalens disipler, tapende finalist fra i fjor, har i år snakket om å spilttes opp i to lag. Dette hadde nok vert det beste for Grendacupen som helhet, men de har valgt å beholde laget stort sett som i fjor. Laget har utvilsomt skumle hensikter, og kan blant annet skilte med Skodjehistoriens to desiderte toppscorere. Laget består av følgende saudesankera:


Finn Giske
Joakim Erstad
Oscar Støversten
Marius Beite
Lodve Rune Beite
Sondre Beite
Lars Even Beite
Osvald Giske
Sten Robert Tennfjord
Aslak Ulvestad
Nils Ove Erstad
Eivind Erstad

Hvor skal man begynne hos dette laget? Det bugner av ferdigheter, men skorter kanskje på kondisjon. Målkongen Eivind Erstad og supertalentet Sondre Beite er utvilsomt Dalens beste kort, og de vil herje, merk dere våre ord. Spørsmålet er jo da om resten av laget kan støtte opp om disse to. Joakim Erstad, rutinen selv, skal nok stå for den defensive tryggheten sammen med Nils Ove Erstad, men begge disse begynner vel å kjenne på fotballpensjonisttilværelsen og den formen det medfører seg. Vi er dog spente på Nils Ove Erstad da det ryktes om at han har herjet på Valle Hovin i år. Han kan fort bli den store overraskelsen på dette laget. Evigunge Sten Roberto Tennfjord stod i mål i fjor, men hans utrættelige innsats og kondisjon bør kanskje utnyttes ute på banen. Lars Even Beite med sitt overblikk og sin gode passningsfot, beviste i Junior KM at også han er en bra innespiller. Se opp! 

Utover dette består dette laget stort sett av pubspillere (les: Oscar Ulvestad m.fl) og gamle storheter som Lodve Runde Beite, som i år har abdisert som målkonge oppe i dalen. Vil det bli interne stridigheter og toppscorerkonkurranse mellom han og Eivind? Osvald Giske er også en god fotballspiller med masse fart som man må se opp for, men vi er redd at banen blir for liten for Osvalds berømte førstetouch innendørs. Resten av laget er ukjent for oss som fotballspillere, men vi vet at innsats og vinnervilje er medfødt oppe i Dalen, og da blir de et tøft lag å møte for de fleste. På toppen av det hele, er det vel også overveiende sannsynlig at Einar Arne Beite blir å se på sidelinja for å piske dette laget mot nye høyder.

Man får i alle fall ikke spesielt høy odds på at dette laget blir å se i en semifinale eller finale. Vi gleder oss til å se dere i aksjon!

2 kommentarer:

  1. Oscar Ulvestad fikk et skremmende møte med forferdelig dårlig kondis forrige helg, og valgte derfor å trekke seg fra laget. Veldig synd for publikum, men en klar fordel for motstanderne. Blir vel å finne på benken som assisterende trener:)

    SvarSlett
  2. LOL! Nils stå for defensiv trygghet? Ikke snev av defensive fiber i den kroppen!

    SvarSlett