mandag 19. desember 2011

CENTRUMSKAMERATENE


Det mest interessante laget så lang, representerer Skodje sentrum. Det er i all ydmykhet, en blomsterbukett av ett fotballag vi har å gjøre med her.

Hogne Waag 
Yngve Løvold
Vegard Hjelvik
Kenneth Larsen
Anders Hessevik
Kurt A Haukeberg
Andre Willumsen
Andre Ekroll
Ola Gjersdal
Odd Brede Langdal
Geir Helge Løvold

Vegard Hjelvik og Andre Willumsen er de to eneste aktive på dette laget, og vi vet på forhånd at de vil være sentrale spillere for dette laget. Fullstendig uinteressant! Vi gleder oss heller til å se Løvold & Co. i fri utfoldelse. Vi har litt problemer med å se hvor dette laget sogner til, men vi antar at hele denne gjengen er bosatt i området Skodje sentrum.  

Dette laget skal være glad for at de er mange, for det snakkes om sviktende form hos flere etter en treningsøkt i Gomerhuset på Søndag. Hvor godt dette laget kan gjøre det i årets cup er usikkert, og vi vil ikke slå til med noe favorittstempel akkurat. De er imidlertid en meget sterk kandidat til å vinne banketten. 

Om Willumsen og Vegard mot formodning spiller samtlige minutter i tillegg til Odd Brede Langdal, så kan resten av laget rotere på den ene posisjonen. Først da skal dette laget være semifinalemateriale.

1 kommentar:

  1. For 7 år sia så ville ditta der vært et skremmende lag.. men no.. vi får sjå på andre dag! KH :)

    SvarSlett