fredag 9. desember 2011

INTRODUCING, BERGSBRAUTA!

Vi fortsetter vår presentasjon av lag som er klare for årets store happening i Gomerhuset. Laget med med meget bratt utviklingskurve kaller seg Bergsbrauta, og representerer dermed Berget. Laget består av følgende spillere og er ledet an av vår egen hoffotograf, Sigve Ferstad.

Sigve Ferstad
Ole Willumsen
Andreas Longva
Kristian Longva
Sondre Ferstad
Ingve Stokkereit
Magnus Strømmen (Søkt eksil til Berget)
Og om det skulle dukke opp en mirakelkur, så stiller også Eirik Høivik.


Dette laget er en blanding av et par unge og lovende juniorspillere fra Skodje, og et par etablerte A-lagsspillere. De kan nok kunne hevde seg godt med solide spillere som Magnus Strømmen og Ingve Stokkereit på laget. I tillegg har de fått med seg Kristian Longva som har A-lags erfaring, og vites å være en habil forsvarspiller.Vår vurdering er dog at de må ha litt flaks med trekningen for å nå langt i år. De har riktignok ført opp Eirik Høivik som spiller, men han er for tiden skadet. Om han mot formodning skulle bli klar, er dette et lag som skal kunne hevde seg bra. 

Så da gjenstår det bare å se om Ole Willumsen klarer la være å forsove seg, om Sigve Ferstad får tid til å spille mellom all fotograferingen og om unge Høivik blir friskmeldt i tide? Velkommen skal dere uansett være!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar