fredag 16. desember 2011

INGEN CUP UTEN PØLSEFEST, VI PRESENTERER JULEPØLSEFESTEN!

Det ser ut til at fjorårets to lag Bygdemix og Teknikerne fra Berget har gått i oppløsning, for så å gjenoppstå som Julepølsefesten. Selvfølgelig, ledet an av Lennart Tetlie. Med seg på laget som skal representere Berget, har han fått med seg følgende:


Ronny Lillebø
Fredrik Relling
Robin Bye
Mikal Skodjereite Jr.
Are Lausund Kvalsvik
Roger Ytreberg
Bjarte Nystøyl
Lennart Tetlie



Vi ser med en gang at dette laget bugner av rutine. Ronny, Bjarte, Relling og Robin er alle store stjerner fra sin spillergenerasjon, i alle fall lokalt sett. 

Supplert med Roger Ytreberg, Are Kvalsvik og Mikal Skodjereite Jr. er vel dette å anse som et anstendig lag. Roger har vist på et par A-treninger i år at kondisjonen ikke er helt på topp. Mikal Skodjereite Jr. har på den annen side, så vidt det er oss bekjent, kondisjonen intakt. Den ene veier dermed opp for den andre. Are Kvalsvik, andrekeeper for Valder men opprinnelig fra Utvikbygda, er innleid som målmann og skal prøve å holde nullen for dette laget. Noe vi tror han skal klare godt, såfremt han ikke havner på byen på 1.juledag. 

Vi stiller spørsmålstegn ved tempoet til dette laget. Alle vet at både Tetlie, Relling og Robin liker å føre ball, men kan de føre den kjapt nok når de evt. skal ut mot storheter som Dalens Disipler og/eller Dinamo Lia. Vi tviler! 

Uansett skal dette laget bli et fargerikt innslag på årets cup, og vi vet at ambisjonsnivået og konkurranseinstinktet til noen av disse spillerne er på grensen til usunt. Dere vet hvem dere er!

Velkommen skal dere være.

1 kommentar: