mandag 12. desember 2011

OMSIDER, FØRSTE JENTELAG UT!

Som i fjor, håper vi at vi skal få nok jentelag til å avvikle en egen jentegruppe. Nytt i år er at de to jentelagene som går lengst i turneringen skal spille en egen jentefinale, om de mot formodning ikke skulle komme til finalen på egenhånd. Første jentelag ut i år er i alle fall, FenaLÅR! Laget består av følgende spillere:

Marita Bjørlykahug
Camilla Relling
Silvia Ulla Berg
Guro Mestad
Ingrid Mestad
Camilla Klokk Dahl
Hilde Stenberg
Sandra Grytten


Dette laget er et ungt og lovende jentelag med Marita Bjørlykhaug i spissen. Utover dette har hun blant annet fått med seg lagvenninne fra Herd, Silvia Ulla Berg. I mål regner vi med å se handballkeeper Hilde Stenberg, som dermed skal ha gode forutsetninger til å stoppe også en fotball fra å gå i et handballmål. Søstrene Mestad vites også å være habile fotballspillere. Camilla Relling har i alle fall et etternavn som det knyttes forventninger til rent fotballmessig. Kan hun sette en stopper for broder Fredrik om de skulle møtes i kamp? Camilla Klokk Dahl, som markerte Lodve Runde Beite fullstendig ut av fjorårets kvartfinale mot Dalens Disipler, er også en spiller å se opp for. 

Vi er spent på hva dette laget kan utrette på årets Grendacup, og vi tipper at de blir å se i en kvartfinale, og vi holder dem også som favoritt til å vinne Jentefinalen. Vi ønsker velkommen og lykke til! Samtidig oppfordrer vi flere jenter og damer til å melde på lag. Vi har utvidet påmeldingsfristen til 15.desember. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar