onsdag 14. desember 2011

VALLE?


Ja, du hørte riktig. Valle har klart å stable på beina et eget lag!

Laget består av følgende spillere:

Christoffer Bårdsgjære
Dag Indreeide
Eirik Torset
Marius Godø
Eirik Ostnes
Tarjei Midtbust
Sondre Midtbust
Petter Leon Valde
Simon Hove


Valle er ikke spesielt kjent for å fostre gode fotballspillere i samme skala som f.eks Engesetdalen, som vi presenterte i går. De har riktignok hatt ett og annet fantom her og der, men disse har stort sett gitt seg i ung alder. En som ikke har gitt seg er Dag Indreeide. Hans prestasjoner på sjuerlaget til Skodje og ikke minst futsallaget Pølsefesten, beviser kanskje at han er den beste inne-keeperen på hele Sunnmøre! Uredd og reaksjonssterk som han er, er han i alle fall en vanskelig keeper å score på. Også representert fra Pølsefesten sitt futsallag på Vallelaget, er Christoffer Bårdsgjerde. En notorisk måltyv som drar seg forbi de fleste på dette nivået. Har vist at han har skumle hensikter innendørs, og han blir utvilsomt dette lagets viktigste spiller ved siden av keeper Dag.

Andre spillere å se opp for på dette laget er Petter Leon Valde, Marius Godø og Tarjei Midtbust. Med unntak av Petter Leon, er nok kondisjon det største ankepunktet for dette laget også. Er 14 minutts kamper for mye for en gjeng som er oppfostret på Tankenmat? Kan Christoffer Bårdsgjerde score mål uten sine servitører fra Pølsefesten?

Vi tror det skal bli tøft nok for Valle å komme til en kvartfinale i år. Dere må gjerne motbevise oss, men vi tror det blir for tynt. Realiteten blir uansett et faktum i Gomerhuset på 2. juledag.

1 kommentar:

  1. NotoriskMåltyv?? He vell aldri scora fra mer ti cm!

    SvarSlett