torsdag 22. desember 2011

EXTRA, EXTRA! BREAKING NEWS! READ ALL ABOUT IT...

Andre Willumsen
Det trikses og mixes mellom lagene, og kampen om nøkkelspillere har begynt å tilta. Høgspentlinja har etter sigende sikret seg Andre Willumsen i tolvte time, da han innså at han egentlig ikke hadde noe tilhørighet hos Centrumskameratene overhodet. "Jeg vil heller spille med mine kompiser og for Lia, for det er jo tross alt der jeg har vokst opp", sier Willumsen i en eksklusiv kommentar.

Forhandlingene forløp i rolige former forteller lagleder for Høgspentlinja, Espen Skarbø. Lagleder hos Centrumsjuvelene, Hogne Waag, lot Willumsen gå for to poser kaffi og en kvikk lunch.

Høgspentlinja er meget fornøyd med avtalen som kan bli verdt en ekstra kvikk lunch om Willumsen skulle bli toppscorer i turneringen.

Høgspentlinja seiler nå opp som en av favorittene i årets turnering. Willumsen trente med laget allerede på tirsdag i denne uken, og viste umiddelbart meget gode takter sammen med de andre Høgspentprofilene Ole-Kristian "OK" Haukeberg og Daniel "Dalla" Håvoll.

Samtidig har Odd Ståle Haukeberg valgt å forlate Høgspentlinja til fordel for Old Boys.

Andre overgangsrykter som sirkulerer 4 dager før turneringen, er at Ronny Lillebø og Frode Jørgenvåg er midt i en drakamp mellom Julepølsefesten og Old Boys. Julepølsefesten virker desperate etter å styrke stallen da stammen fra i fjor ikke er med i år. Vi venter i spenning på hva utfallet blir, og vil oppdatere dere så snart vi får bekreftet saken.


6 kommentarer:

  1. Favoritter? Ryker allerede i gruppespillet.

    SvarSlett
  2. Det skal vi bli to om :P

    SvarSlett
  3. Faen hogne! du burde pressa prisen opp i ei 200gr plate i det minste!.

    SvarSlett
  4. Når er deadline for overganger?

    SvarSlett
  5. RL og FJ spilla nok for Oldboys, mest frynsegoder der, Julepølsefesten prøvde seg med Røyktjulepølse fra Gilde, men RL og FJ beit ikkje på

    SvarSlett
  6. Tidenes dårligste overgangssum for en landslagsspiller.

    SvarSlett