torsdag 29. desember 2011

VI GRATULERER HØGSPENTLINJA SOM VINNER AV ÅRETS GRENDACUP 2011

Årets finalister i skjønn forbrødring. Vinnerlaget for øvrig i hvite drakter ;)
Det ble mange tette oppgjør og flere kamper som måtte avgjøres på straffespark i Gomerhuset på 2.juledag. Høgspentlinja viste mest ro og klasse fra straffemerket, og gikk til finalen på bekostning av henholdsvis Budagjengen og Julepølsefesten. I finalen ble Dalens Disipler slått 1-0 og Høgspentlinja kunne slippe jubelen løs. I jentefinalen var det Nissefrøkener som stakk av med seieren.

Finalevinnerne ble behørig feiret på banketten på klubbhuset senere på kvelden. Her deltok de fleste spillerne, og det meldes om at folk var fornøyd med både cup og bankett. Det liker vi, og vi ser allerede frem mot neste år hvor vi ønsker å ta enda ett steg.

Vi vil takke alle dere som stilte opp for å hjelpe til med arrangementet, og en spesiell takk til Randi Erstad som igjen bidro til at kiosken kunne driftes gjennom hele dagen. Sist men ikke minst vil vi takke alle dere som deltok. Vi ses neste år!


Vi avslutter 2011, ved å presentere All-Star laget og diverse priser fra årets cup. 
Det endte opp med å se slik ut:

All star lag:
Espen Skarbø (Høgspentlinja)
Andre Willumsen (Høgspentlinja)
Kristine Leine (Budagjengen/Nissefrøkner)
Vegard Hjelvik (Centrumsjuvelene)
Robin Bye (Julepølsefesten)

Årets toppscorer ble Robin Bye med 11 mål. Lukter det comeback på den store banen for Skodje?

Årets Bjarte Flem pris gikk til Erlend Rødal (Høgspentlinja) for å bomme på en enkel ball for deretter og dundre inn i veggen helt upresset.

Prisen for årets enkeltmannsprestasjon gikk til Nils Ove Erstad (Dalens Disipler) for en utsøkt helflikk på helvolley mellom beina på keeper, lekent!

Årets lagnavn gikk til Centrumsjuvelene, også kjent som FC Feit Keeper.


Vi takker for oss for denne gang, og vil ta en pause fram til høsten 2012, før vi begynner oppkjøringen til neste år. Godt nyttår til alle våre lesere!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar