torsdag 24. desember 2015

Gruppe A: Damene slår til igjen

Nok en gang har Grendacupen klart å samle nok lag til egen turnering for damene, noe som er på sin plass for en stor stad som Skodje og ikke minst svært gledelig. Fire lag bidrar til å gjøre turneringa spennende og vanskelig å spå.

Frustrerte fruer:
Frustrerte fruer består av en gjeng unge og lovende Valledamer, pluss litt blanda drops, som mildt sagt har bred idrettserfaring i ulike grener, og korps da. Treninga er utført i barndomsår gjennom utallige løpeturer til Tanken for å treffe kjentfolk eller handle smågodt til søndagskosen. Øvrig trening er gjort i pygmehallen på Valle, noe som gjør laget god på små flater. Der hersker liten tvil om at Valles bidrag på kvinnesiden har langt lavere odds for suksess enn sitt mannlige motstykke. Fjorårets vinner har økt spillerantallet, og satser da sikkert på å heve pokalen for andre året på rad. 

Nøkkelspillere: Erika Drabløs, Katrine Karlsen og Beate Midtbust




Erika Drabløs har stilen inne, både på banen og dansegolvet.

Godt og blandet:

Kvoten av spillere er fylt opp hos Godt og blandet som stiller med 10 spillere i tallet. Det gjør at de tre vise menn undrer seg om det ikke kunne vært potensiale for å stille enda flere lag i kvinneklassen. Uansett, dette er et lag som utvilsomt er en tittelkandidat. I spissen står Camilla Klokk Dahl som var en meget habil spiller i sine yngre dager og må sies å være den beste fotballspilleren i heimen. Da tenker vi først og fremst kontra hennes livsledsager og ikke hennes søster som også stiller opp for Godt og blandet. Silvia Ulla Berg er kanskje den beste trente på hele cupen, Ms Pulsn og dyktig PT. Fotballmessig er nok Josefine Tafjord en større stjerne, tidligere spiller på Sunnmøres flaggskip Fortuna som hun er. Også Synnøve Nedreskodje og Guro Mestad kan å håndtere en ball. Skodje store friidrettstalent (blant flere) Alice Ulla Berg springer fra de beste, men klarer hun å få med ballen i samme slengen? Et spennende lag med både godt og litt blandet.

Nøkkelspillere: Camilla Klokk Dahl, Josefine Tafjord og Guro Mestad.



Snikreklame for bedrifta til Silvia Ulla Berg

Stettetausene:

Tausene fra Stette fornekter seg ikke. De stiller kvinnesterke opp år etter år og er alltid et hyggelig gjensyn. Og her er relasjonene tettere enn hos andre lag. Stettetausene består av tre ganger Stenseth, tre ganger Stette (flere av Stenseth-kvinnene deler også dette navnet) og tre ganger Kalvatn. De supplerer i tillegg med nok et stort friidrettstalent i Åshild Opsal, som i likhet med sin VM-deltagende bror satser på mangekamp. Om hun også har lært noen fotballtriks av sin eldste bror kan hun bli en All Star-kandidat i denne turneringa. Tida får vise. Om samhandlinga har blitt bearbeidet på Stettes mange naust eller ikke vites ei, men at laget kan å prate med hverandre hersker det liten tvil om. Med mindre julefreden har blitt forstyrret før 2.juledag vil dette laget framstår med enorm godt humør og entusiasme. En publikumsfavoritt.

Nøkkelspillere: Kristine Stette Stenseth, Åshild Opsal og Henriette Kalvatn



En blid gjeng i fjor, en blid gjeng i år?

Jentelag 4:

Laget med det svært interessante navnet Jentelag 4 må innfinne seg med favorittstempelet i år. Store deler av laget debuterte tilbake i 2013 og det unge laget har to år på baken og vi tror det blir deres år i år. Det finnes flere solide fotballspillere i laget med ikke minst gode fotballgener. Etternavn som Leite, Madsen og Haram klinger godt i ørere til entusiaster som Geir Otto Ringstad. Når jentene i tillegg følger opp navnene med gode fotballferdigheter framstår de som klare favoritter i kvinneklassen. Selv om noen spillerne er minst like god i volleyball og sikkert også håndball for alt vi vet er det fotball som spilles 2.juledag og der er de også mer enn gode nok. Med to innbyttere i bakhånd i tillegg, som bidrar til litt mer kvile på spillerne, ser utgangspunktet særs god ut.

Nøkkelspillere: Julie Agnes Farstad, Johanne Øynebråten Leite og Emma Madsen



Kjernen av dette laget danner årets favoritter, Jentelag 4

Enough said, vel møtt 2.juledag
Med gledelig julehilsen fra Tre Vise Menn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar