søndag 25. desember 2016

InsideMan med skråblikk på gruppe B



Høgspentlinja;
Lagleder Håvard Rødal har gått hardt ut og meldt om stor fysisk aktivitet på gjengen som nok en gang er påmeldt den tradisjonsrike cupen. Selv om lagets grunnlegger Espen Skarbø dessverre måtte stå over årets utgave, har arvtager Håvard likevel håp om feiring som inkluderer champagne og lekre damer på den påfølgende banketten.
Laget består egentlig av spillere som historisk sett har levert meget bra i futsal-sammenheng, men de har også med noen som pent sagt kun er med for moro skyld. Av rutinerte spillere kan det nevnes Mark Aure, Håvard Rødal, Daniel Haavoll og Einar Klungreseth. De har forståvidt en god sentrallinje der, men når pulsen begynner å bli høy og det skal foretas innebytte, vil nivået på dette laget synke betraktelig.

I den kanskje tøffeste gruppen i grendacupsirkuset i år, skal det nok mye til for at de kvalifiserer seg for et sluttspill. Vi ønsker likevel laget lykke til!

Eirik blir skada;
Eirik Høivik, brattvågspiller og sendte Aafk ut av cupen. Alle som har et hjerte for lokalfotballen og følger med på hva som rører seg rundt om på sunnmøre, vet at Høivik er en kanongod spiller som kan avgjøre kamper nærmest på egenhånd. Laget med det passende navnet “Eirik blir skada”, håper nok dermed at nettopp dèt ikke skjer! Eirik Høivik og Ole Willumsen meldte før årets cup overgang fra det sagnomsuste laget “Raudegarasja”, til “Eirik blir skada”. Vi får se om det hjelper på med vinnerlykken for Eirik og co.  Det defensive har de god kontroll på, med Ole Willumsen i mål, og spielfuhrer Marius Fylling som er knakende god defensivt. Supplert med Ole Tobias Nilsen, som har levert gode kamper for A-laget i år, samt Eirik Høivik, Ole grytten og resten av ungdommene, vil dette laget imponere mange.
InsideMans stalltips er at disse fort kan nå en finale, og sannsynligvis bankers til en topp 3-plassering.

Brusdal;
Har blitt en klassiker i grendacup-sammenheng, og laget som er hentet fra “der ingen skulle tru at nokon kunne bu”, stiller også i år nærmest som en familiegjenforening bedre enn julaften selv. 3x Rødstøl, 2xBehrentz, supplert med Sondre Ferstad og Ørjan Tinnen, kan overraske mange i år. El capitano Sigbjørn Rødstøl har mange års fotball i beina, og med slepen teknikk og en god skuddfot er han blant sirkusets bedre spillere i år. De har også en god del løpskraft i instrument-orakelet Sondre Ferstad, som riktignok kanskje hadde gjort seg bedre på Jazz-festival bak et munnspill og en el-gitar. Dette er en sammensveiset og god gjeng, og når kampene blir lange og moralen settes på prøve, vil disse gutta krige for hverandre. Brusdal kan fort være overraskelseslaget i år!
InsideMan ønsker Brusdalens sønner lykke til!

Herrekompaniet;
Poker-legenden Tore Skodjereite har meldt på herrekompaniet, som stiller til cup stinnfulle av selvtillit og med håp om å avansere til et sluttspill. Disse gutta trener minst èn gang i uken, og har gjort dette i godt over et år. Der vil de nok ha en stor fordel kontra mange andre lag, som knapt kjenner hverandres godfot. I denne gjengen vil kameratskap og samhold være i fokus. Gard Ansok er en ringrev som nok vil score noen mål på topp, og Øyvind Standal har også meget gode ferdigheter med ballen. I mål har de en av cupens beste keepere i Vegard Kalløkkebakken. Roger Ytreberg vil nok figurere mest som motivator fra benken, selv om InsideMan mener på at Roger har vist gryende form siste månedene. Drar Tore fram sitt tekniske reportoar, kan også han overraske mange i år. Supplert med resten av gutta fra kompaniet, må motstanderne være forberedt på å jobbe knallhardt og ikke sove i timen. Da vil disse utnytte det på sekundet!
Et gledelig innslag vil de garantert være, og InsideMan gleder seg til å se hva kompaniet har å by på.
Lykke til!

Il Ørnekula
Magnus Strømmen har her gått i bresjen for å hedre det populære landemerket for folk som ikke orker å ta den lange turen helt opp til Niusen. Med en god blanding mellom ungt pågangsmot og eldre visdom, kan dette laget overraske på en god dag. Laget har riktignok flere som har framtiden bak seg, og atpåtil Emil Slettedal i buret. Emil spilte riktignok som keeper på guttenivå, og det snakkes ennå om en enkeltredning i sunnmørshallen på tidlig 2000-tall, så han kan fort overraske. Lagets store stjerne, Parfait Bizoza, vil bidra med sin fysikk og tekniske ferdigheter. Lennart Tetlie er en habil futsalspiller, som også har bidratt godt gjennom flere sesonger for Skodjes a-lag. Videre er laget besatt av blant annet Sondre Leine og Ingve Stokkereit, som nok vil gi jernet for at laget skal slippe inn mål og samtidig få putta noen goaler. Om det holder for et avansement fra den tøffe gruppe B gjenstår å se, og InsideMan ønsker ørnene lykke til!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar