onsdag 7. november 2012

Første lag ut i år, er en samling av flotte Skodjekarer som bor i Oslo

Laget fra Oslobygda er basert på utflytta Skodjebygdere som har ulik fartstid i Skodjefotballen. Lagleder for  dette laget er den tidligere stopperkjempen Ivar Stokkereit som har 3. divisjons (!) erfaring fra A-laget til Skodje. Med seg på laget har han sikret seg følgende spillere:

Ivar Stokkereit
Fredrik Relling
Frode Molnes
Tarjei Midtbust
Nils Ove Erstad
Vegard Strømsvåg
Bjarte Nystøyl
Kjetil Solem

Som det fremgår av bildet, er det ikke bare bare å møte Fredrik Relling i duell. Mark Aure, som får smake litt kake i denne duellen, sier han fortsatt sliter med å sove om nettene.

Dette laget hadde vert livsfarlig for 10- 12 år siden, men ta ikke for lett på oppgaven kjære Grendacupere, for disse gutta er fortsatt meget habile fotballspillere. Vi tror nok at Relling, Stokkereit, Molnes og Midtbust vil være stammen i dette laget, godt hjulpet av en Nils Ove Erstad (som har meldt overgang fra Dalens Disipler) og Vegard Strømsvåg. Vegard var kjent som et kompromissløst O2 monster i sine glansdager, men hvordan ståda er i dag vites ikke. Solem og Nystøyl er de to siste spillerne på dette laget. Nystøyl har på sin side erfaring fra både Skodje og Herd. I tillegg har han tidligere vert elev ved idrettslinja på Fagerlia, så grunnteknikken skal i alle fall være på plass. Solem har etter det vi kjenner til kun erfaring fra ungdomsfotballen, men kompenserer med et gnistrende intellekt, og kan fort finne på å ta med seg gebyrblokka som han så flittig skriver i når han beveger seg i Oslos underverden (les: Oslo Sporveier). 

Vi ønsker Oslogutta velkommen hjem til jul og Gomerhuset på 2.juledag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar